Velkommen til IRIS DIGTE - min poetiske verden

På IRIS DIGTE findes en samling personlige digte, der spænder lige fra Prosa og Lyrik samt til engelske digte.

Først lidt om mig selv og hvad jeg skriver om......

Jeg er en 57-årig kvinde, der har skrevet digte siden min ungdom. I næsten 40 år har jeg skrevet på livet løs, og det er blevet til rigtig mange digte, selvom du kun vil finde et lille udpluk af dem her på IRIS DIGTE.

De handler ikke bare om kærligheden. Der er digte om det dybe, det poetiske, det alvorsfulde, og det abstraherende.

Nogle af digtene er ømfindtlige, andre er spirituelle, mens andre igen er satiriske. Jeg skriver også om det positive og det negative. Mine Digte er aldrig holdningsløse.

Du vil kunne finde digte, der er kærlige. Men du vil også kunne finde digte af en mere aggressiv tone samt nogle, der er helt "sorte".

Det er vist noget af en blandet landhandel, jeg har at byde på. Jeg håber, du vil få udbytte af digtene.

Siden vil jævnligt blive opdateret, så der hele tiden vil være nye digte på siden. De vil være mærket med NYTPEN.GIF (5746 bytes), så det bliver nemt at se, når der er nye.

Hvis du ikke lige har det store kendskab til hjemmesider, eller måske ikke har tid til at vedligeholde en sådan, men godt kan lide at skrive og gerne vil læses af andre, så har du her muligheden på gæsternes egen side. Der vil du kunne udtrykke dig med dine poetiske ord eller med en god historie.

Her er selvfølgelig også en opdateret Links-side til relevante og interessante websites.

Du er også velkommen til at skrive til mig på følgende e-mail adresse inge@iris-digte.dk hvis du skulle ligge inde med et spørgsmål.... Du må da selvfølgelig også meget gerne skrive i min Gæstebog.

På snarlig gensyn
Inge Pedersen

chart.dk

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk